Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 18:51:32

KSČM by měla podpořit v nadcházející prezidentské volbě jednoznačně Zemana

 KSČM by měla podpořit v nadcházející prezidentské volbě jednoznačně Zemana

Prezident Miloš Zeman na obrazovce TV Barrandov prohlásil k otázce migrantů zásadní slova, se kterými nelze jinak, než souhlasit.

A to, že „Když se necháme vydírat a budeme se hrbit, přijdou další a další požadavky. Nezapomínejte na to, že součástí naší suverenity je i rozhodování o tom, koho budeme mít na našem území. Tuto suverenitu nám nemůže vzít žádná instituce Evropské unie.“

Je pozitivní, že Česká republika má prezidenta, který hájí naše národní zájmy. A ti politici, kteří jsou de facto k národním zájmům ČR lhostejní, budou ještě více útočit na Miloše Zemana. To jsou zejména ti, kteří v Evropském parlamentu hlasovali pro uvalení finančních sankcí vůči ČR, která nechce přijímat migranty dle povinných kvót. Samozřejmě, že do této kategorie patří i prezidentský kandidát Horáček a Drahoš. Tito dva kandidáti se na veřejnosti netají tím, že by například v žádném případě nepovolili referendum o vystoupení ČR z Unie. Je zřejmé, že takto se demokraté nechovají. Mimochodem, je docela možné, že jak Horáček, tak i Drahoš, jsou „bílýmí koňmi kohosi ze zahraničí“. Vždyť vlastně už některé neziskové organizace se veřejně přihlásily k Drahošovi. 

Myslím, že by bylo vhodné, aby se veřejnost detailně seznámila s minulostí jak Drahoše, tak i Horáčka. Pokud by se tak učinilo, mnoho lidí by možná o těchto dvou kandidátech začalo uvažovat zcela jiným způsobem.

Mimochodem, KSČM by měla podpořit v nadcházející prezidentské volbě jednoznačně Miloše Zemana. Není čas neustále na něco čekat. V těchto volbách takzvaně půjde o vše. A za sebe říkám, že Miloš Zeman má moji plnou podporu.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama