Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2017 12:13:16

Odmítněme dotace i imigranty a vystupme z EU

Odmítněme dotace i imigranty a vystupme z EU

Sprosté vydírání Bruselu v případě migračních kvót je posledním záchvěvem hroutícího se impéria

Bruselské dotace jsem od začátku povazoval za průšvih, ale zdaleka jsem tehdy netušil, že bude tak velký. Tehdejší vyjednavač s Bruselem, pan Paroubek se chlubil kudy chodil, že nám vybojoval nejvíc dotací na hlavu. 

Že to bude na hlavu, pokud to vybojoval tento pán, bylo jasné. Ale že to bude na hlavu - tedy spíše za hlavu imigranta to čekal málokdo.

Dotace, které nám bruselští úředníci tak štědře přidělují, beztak většinou z našich peněz, jsou škodlivé jako většina dotací, protože nic není zadarmo.

Na bruselskou finanční podporu nedosáhli potřební, ale s ohledem na zpracování projektu a jejich prosazení, byla potřebná vždy politická podpora daného projektu, resp. toho, kdo měl byt podpořen. Vždy však za tím byl skryt předpoklad korupce a to nejen regionálních politiků. Což se už dostatečně prokázalo při aférách se zašantročenými miliardami v různých krajských „Ropech“, jak se tyto korupční programy poeticky nazývají. O korupční aféry máme díky těmto „Ropákům“ postaráno na roky. Aspoň se právníci nemusejí bát o práci.

Jak dotace podrývají normální ekonomiku, mohou nejlépe popsat ekonomové. Pokud nás bude EU stavět před volbu, zda chceme "peníze a imigranty" nebo "trest a pokutu", je naše volba jasná. Doufám, že ji voliči projeví už za pár týdnů.

Pokud nás bruselská vrchnost potrestá omezením práva hlasovat, o nic nepřijdeme. Pokud jde o "peníze", po brexitu jich moc nezůstane, omezení dotací přijde tak jako tak, bez ohledu na "uprchlíky".

Pokud nás bude Brusel pokutovat 250 000 Euro za jednoho odmítnutého imigranta, nebo pokud nás donutí díky slabosti naší vlády imigranty přijímat je nejvyšší čas pracovat na opuštění potápějící se lodi a po anglicku zmizet dokud je čas. Přejme si tedy, aby nás EU potrestala. Nejlépe vystoupením z tohoto  Eurosojuzu. Ušetřili bychom za referendum o vystoupení.

Pár roků by bylo sice hůř, ale pak by se naše republika a náš národ vrátily k normálnímu životu. Pokud však budeme mlčet, za pár roků bychom byli v koncích. Bohužel, asi už navždy. Blížící se volby jsou pro nás nadějí, že není vše ztraceno. Volme národní alternativu, která se postaví razantně za svobodu jednotlivce i národa. Volme SPD!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama