ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2017 11:48:49

Několik pohledů zpět na islamizaci Evropy – část 6.

Několik pohledů zpět na islamizaci Evropy – část 6.

Má připomínání historických událostí se nesetkávala s pochopením sdělovacích prostředků. V lednu 2016 jsem popsal, jak vidím současný vývoj v kontextu s historickým vývojem. Dočkal jsem se tím varování, že bych mohl čelit trestnímu stíhání

 

Velmi úsporný plán muslimských invazních vojsk

Jak již víme z historie, mnohá válečná tažení dopadla špatně, když útočící armáda (nebo její část) postupovala příliš rychle a příliš daleko od svého týlu, příliš

se prodloužily zásobovací trasy a slibně vypadající útok se zhroutil pro nedostatek

zásob potravin, zimního šatstva i munice.

Z tohoto zjištění se však poučili organizátoři nového způsobu války, jejímž výsledkem má být obsazení Evropy a porobení jejího původního obyvatelstva.

K pochopení tohoto plánu není potřeba studovat žádné obsáhlé vojenské příručky, stačí trochu znalost islámu.

Uvědomme si, že všichni muslimové, tedy téměř všichni obyvatelé arabských zemí a mnozí obyvatelé zemí dalších, bezvýhradně věří v Alláha, Mohamed je jejich vzor a to, co je v koránu, to je pro ně absolutní pravda, přestože mnozí ani neumějí číst a jsou odkázáni na výklad koránu od imámů.

Podle "učení", které je jim vtloukáno do hlavy již od narození, jsou muslimové

nadřazeni ostatním lidem, zabít bezvěrce je normální, jinověrce není nutno zabíjet,

je možno je pouze zotročit, ale jejich zabití také vůbec není považováno za něco špatného. Bezvěrcům a jinověrcům vůbec nemusí muslim říkat pravdu, lhaní se považuje za správné. Bezvěrci a jinověrci musí muslimům sloužit. Soužití muslimů

s bezvěrci a jinověrci na území dobytém muslimy upravuje tzv. Omarova smlouva

a mnohde v Evropě již jsou její zásady muslimy vymáhány a zatím ještě majoritní společnost zbaběle ustupuje. Žena není považována za plnohodnotnou bytost,

v podstatě je manželovým majetkem.

A tito jinému názoru nepřizpůsobiví, suroví a ve valné většině nevzdělaní

a mnohdy negramotní nájezdníci se již od 8. století snaží podrobit si Evropu.

Obyvatelé Evropy i jejich vrcholní představitelé v minulosti nepostrádali pud sebezáchovy, vážili si hodnot, které vytvořili a také ctili minulost a své předky, kteří mnohdy za svobodu svých zemí a potomků položili i životy, a proto vždy své domovy proti islámskému nebezpečí ubránili i za cenu velkých obětí.

Z Pyrenejského poloostrova podařilo se muslimské vetřelce definitivně vytlačit po vleklých válkách až v roce 1492. Připomenout si můžeme dvojí obléhání Vídně (naštěstí pro nás neúspěšné) muslimskou osmanskou armádou (1529 a 1683).

I čeští panovníci se po dlouhá staletí účinně podíleli na ochraně Evropy před trvalým a neuvěřitelně krutým islámským náporem. Nelze nevzpomenout smrt českého krále Ludvíka Jagelonského po nešťastné bitvě u Moháče 29.8.1526. A jako zajímavost je možno připomenout, že část bojovníků radikálního husitského vojska se po smutné bitvě u Lipan velmi účinně zapojila v Uhrách do války s muslimským agresorem.

          Definitivní konec tehdejší rozpínavosti islámu do Evropy přes Balkán a Uhry učinila drtivá porážka muslimské armády v bitvě u Zenty v roce 1697 rakouskou armádou vedenou Evženem Savojským.

          Ale vítězstvím v bitvě u Zenty zdaleka nepominulo nebezpečí islamizace Evropy, protože pozvolný, ale trvalý, přesun islámského obyvatelstva do Evropy, který byl dotčenými státy ve 20. století a začátkem století 21. zcela podceněn

a zanedbán (a nejedná  se pouze o Turky v Německu a Araby ve Francii). Jejich již tak vysoký počet je neustále násoben jejich velkou plodností, a vytvořil pro dosud majoritní společnost v budoucnosti těžko řešitelný problém.

         

          Vychytralý, krutý, přetvařující se, nábožensky zmanipulovaný nepřítel, však nikdy neustoupil od svého plánu podrobit si a tak zničit Evropu.

          Využil neschopného, avšak obrovskou mocí disponujícího úřednického aparátu EU, který ve své nadutosti a přesvědčení o vlastní neomylnosti, tvrdě, avšak nesmyslně, prosazuje neakceptovatelnou humanitu vůči přivandrovalým, práce se štítícím parazitům, kteří zneužívají evropský sociální systém, aniž by do něj jakkoliv přispěli.

          Tuto péči, kterou jim zdarma poskytují hostitelské země však považují za zcela samozřejmou, vždyť jejich víra (a imámové)  je přesvědčila, že oni jsou nadřazeni nad nevěřícími psy (tedy těmi, kdož nevěří v Alláha) a ti jsou povinni jim sloužit.

          A tím, že se hostitelské země proti těmto parazitům a jejich drzým a stále se stupňujícím požadavkům nebrání, to je utvrzuje v jejich pravdě.

          A tak byl k islamizaci Evropy zvolen nový druh války, který je založen na tom, že se Evropa sama – a to „díky“ své falešné humanitě a podivně a mnohdy násilně prosazované víře v možnost multikulturalismu – zničí.

          V květnu roku 1529 vyrazilo vojsko sultána Sulejmána I., který si již předtím,

po bitvě u Moháče, podrobil Uhry, na Vídeň, kam dorazilo v září. Deštivé počasí

a rozbahněné cesty ztěžovaly nejenom jeho postup, ale i zásobování. A nedostatek potravin pro vojsko čítající 140.000 mužů, spolu s chladným a vlhkým počasím

byl hlavním důvodem toho, že obléhatelé v polovině října od Vídně odtáhli.

Při válečném tažení v roce 1683, které trvalo přes půl roku, kdy osmanská armáda Mehmada IV. urazila přes Uhry k Vídni 1.600 km bylo nutno zajišťovat vše pro 250.000, při obléhání Vídně pro 200.000 muslimských vojáků.

Evropa se z minulosti nepoučila, ale současní plánovači zničení Evropy ano.

Proč by se měli starat o přepravu a zásobování své armády, když toto zajistí Evropa sama? Stačí, když bude armáda vydávána za nebohé uprchlíky a ti hloupí Evropané jim poskytnou dopravu, stravu, ubytování i ošacení – a to vše zdarma.

Násilí při překonávání státních hranic bez potřebných dokladů i další kriminální činy jsou kompetentními úřady evropských států přehlíženy. Na trase postupu invazních jednotek jsou jim v pravidelných intervalech zdarma rozdávány potraviny

i ošacení. Po pohrdlivém odhození darovaných potravin i šatstva následuje další příděl šatstva i potravin doprovázený poníženým přístupem dárců. Přestože mnohé evropské země nejsou schopny zajistit kvalitní a bezplatnou zdravotní péči pro své občany, pro členy invazních skupin je tato bezplatná a kvalitní péče vždy zajištěna okamžitě. V opačném případě by se chudáčci muslimové mohli zlobit…

Může snad být pro tyto muslimy lepší důkaz toho, že nevěřící psi musejí muslimy poslouchat a sloužit jim tak, jak jim to slibuje jejich hrůzné náboženství? 

Protože všichni účastníci tohoto pro ně neočekávaně úspěšného začátku invaze do Evropy jsou vybaveni nejmodernějšími komunikačními prostředky, které velmi pilně používají (a hostitelské země jim ještě navíc zdarma poskytují SIM karty), musíme předpokládat, že o svém úspěšném a překvapivě snadném dosažení cíle informují další statisíce (tím následně další miliony) muslimů připravených vydat se neprodleně za bezpracnými sociálními výhodami a obsazením a porobením Evropy.

Nezbaví-li se Evropa zbabělých, debilních či podplacených politiků a okamžitě nezačne podnikat tvrdá a účinná opatření na svoji záchranu, špatně to s ní dopadne.

A potom by možná nějaký nový Ernest Hemingway mohl napsat (v Americe, v Evropském chalífátu již by to nebylo možné) knihu „Sbohem Evropo!“.

11.1.2016
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama