PhDr. Šárka Zdeňková

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2017 9:12:12

Korupce v přímém přenosu? Prahu 11 ovládlo ANO s developery

Korupce v přímém přenosu? Prahu 11 ovládlo ANO s developery

PASSERINVEST GROUP, a.s. chce stavět u Krčského lesa. Prodeveloperská radnice Prahy 11 ANO + TOP 09 tlačí výstavbu administrativního komplexu Interlov.

Na transparentní účet ANO přispěl 7. září 500 000,- Kč PASSERINVEST GROUP, a.s.   
Tak už víme, proč P. Jirava (ANO) starosta Prahy 11, kterého drží u moci obvinění zastupitelé D.Mlejnského, O. Prokop (ANO) zastupitel Prahy 11 a hl.m.Prahy, J. Říčař (ANO) radní Prahy 11, A. Krnáčová (ANO) primátorka Prahy tlačí na schválení administrativního komplexu Areál Interlov u lesa na Roztylech od PASSERINVEST GROUP, a.s. 


Záměr navíc potřebuje od Magistrátu změnu územního plánu z území nezastavitelného na zastavitelné. U Krčského lesa nebezpečný precedent. 


Jsme svědky "transparentní korupce"?


PhDr. Šárka Zdeňková

zastupitelka MČ Praha 11

Hnutí pro Prahu 11, www.hpp11.cz

Zelené Roztyly, z.s.


zdroj: https://archiv.ihned.cz/c1-65880000-nejvice-penez-od-firem-dostava-ano-dalsi-si-volby-plati-temer-sami?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama