Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2017 10:56:28

Ministryně Karla Šlechtová na veletrhu FOR ARCH

Ministryně Karla Šlechtová na veletrhu FOR ARCH

Další, již 28. ročník Mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH je zahájen. Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová na něm bude mimo jiné prezentovat novelu stavebního zákona, jež nabyde účinnosti 1. ledna příštího roku.

V rámci veletrhu probíhá i Konference ředitelů projektových firem, která by měla přispět k formování názoru na rekodifikaci veřejného stavebního práva.
 
„Jsem potěšena, že jsem mohla spolu s dalšími významnými hosty zahájit již 28. ročník FOR ARCHu, který je již mnoho let vnímán jako nejvýznamnější stavební veletrh v České republice. Zvláště oceňuji, že i veletrh s takto dlouhou tradicí neusíná na vavřínech a přichází s inovativními nápady a novými akcemi. Mezi ně patří například první ročník Technologického fóra, které bude zítra ve dvou blocích řešit otázky zásadně formující rozvoj našeho stavebnictví,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová při zahájení.
 
Ministryně Šlechtová následně zahájila i prestižní doprovodnou akci veletrhu FOR ARCH – Konferenci ředitelů projektových firem, jíž se účastní několik stovek předních odborníků. Jejich poznatky by měly přispět k formování názoru na budoucí rekodifikaci veřejného stavebního práva, jejíž základní teze včera ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová představila Vládě ČR.
 
V rámci Technologického fóra, což je jednodenní diskuzní setkání o aktuálních tématech ze stavebního oboru, Karla Šlechtová zítra vystoupí s úvodním příspěvkem. Bude ho věnovat dopadům novely stavebního zákona, která nabyde účinnosti 1. ledna příštího roku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama