PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2017 15:17:09

Vyhraná bitva, ale válka teprve začíná

Vyhraná bitva, ale válka teprve začíná

V úterý 19. 9. 2017 dopoledne nabyl právní moci rozsudek Městského soudu v Praze. A toto datum, samotný rozsudek i jeho zdůvodnění by si měli pamatovat všichni. Protože tento moment je přelomový.

Nejen to, že byla zamítnuta žaloba neziskovkami podporované muslimky proti ředitelce zdravotní školy PhDr. Ivance Kohoutové, PhD., který si měl vynutit a nám všem vnutit zdravotní personál zahalený do hromady špinavých hadrů, přerušující operace proto, aby si na operačním sále rozbalil modlitební kobereček, ale i samotné zdůvodnění, kterým soudce odvrhl všechny pokusy o devastaci nejen zdravotnického, ale veškerého školství v České republice.

Tento proces je však důležitý i z dalších aspektů. Žalující muslimku pobývající v České republice bez povolení se zastávala veřejná ochránkyně práv, všeobecně známá jako zastánce gastarbeiterů, přivandrovalců a deviantů všeho druhu, kterou ovšem my všichni platíme z našich daní. O tom, že by se ale někdy zastala těch lidí, kteří ji tak královsky platí jsme zatím neslyšeli. Zároveň muslimku zastupovala neziskovka, opět placená z našich daní. Každý občan si je vědom toho, že soudní pře jsou velmi nákladné. Náklady jdou mnohdy do desítek až stovek tisíc. Žalující muslimka je jistě platit nebude, když není nejen občanem, ale nemá ani povolení k pobytu. Opět tedy tento monstrproces zaplatíme my, občané České republiky. Ale o tom, že by někdo někdy zaplatil soudní poplatek za občana, který řádně žije, pracuje a platí daně, jsme opět neslyšeli.

Dalším, a to tak závažným, že je třeba jej označit za zásadní, je fakt, že na popud ochránkyně lidských práv se již dlouho před procesem přihnala vlna státních úředníků. Na zdravotní škole vedené principiálním a ve svých názorech stálým občanem se vystřídaly kontroly všech myslitelných úřadů, taktéž financovaných z našich daní. Nemohu je ani všechny vyjmenovat, nejen proto, že by to zabíralo zbytečně místa, ale že bych mohl na některý zapomenout, protože si pochybnou čest titulu slouhů vládnoucí bandy zaslouží všechny. Kontroly těchto úřadů si podávaly na zdravotní škole dveře. A některé si svoje lokajské vystoupení rády zopakovaly. Dovedete si představit jaká atmosféra potom panuje, a že v takové se nedá ani pořádně pracovat? Takové řádění kontrolorů ovšem nelze označit jinak, než za zneužití státní byrokracie k šikanování a zastrašování nepohodlných občanů, tedy pošlapání základních práv a svobod včetně principů demokracie.

Nyní je tedy bitva vyhrána, ale válka teprve začala. Co dál? Především je třeba si být vědom toho, že mnohdy je těžší vítězství udržet, než jej vybojovat. Každý člověk, který to myslí s národem a budoucností vážně, by měl podpořit zatím tohoto jediného pedagoga a manažera, který je vytrvalý ve svých názorech a dokáže je obhájit tváří v tvář zběsilé soldatesce multikulturalistů. Jedině to dodá odvahu dalším a dalším pedagogům, jedině tak se nám společnými silami podaří vymýtit zvrácenou indoktrinaci ze škol. Je třeba podpořit podání civilní žaloby na všechny byrokraty, kteří se dali do služeb toho multikulturalistické štvanice včetně trestních oznámení na údajnou ochránkyni lidských práv.

Každý, kdo doprovází děti ráno do školy, by si měl pečlivě všímat jejich rozvrhu, obsahu výuky a při zjištění jakékoliv indoktrinace se stejně statečně postavit na odpor a ochránit tak křehkou mysl svého dítěte před jedem šířeným neziskovkami. Právě tak by měli rodiče postupovat proti vstupu neziskovek do škol.

Pouze zdánlivě se však jedná jen o školství, tato indoktrinace a rasismus naruby prolínají napříč společností a všemi obory. V sázce je budoucnost nás všech, ve smrtelném ohrožení je samotná naše existence.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama