Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2017 22:17:00

Ministr Herman jednal s izraelským velvyslancem o filmové koprodukci

 Ministr Herman jednal s izraelským velvyslancem o filmové koprodukci

Daniel Herman přijal v Nostickém paláci J.E. pana Daniela Martina Merona, velvyslance Státu Izrael, kterého doprovázela jeho zástupkyně paní Liat Wexelman.

 Předmětem bilaterálního setkání, kterého se také účastnila ředitelka Státního fondu kinematografie paní Helena Bezděk Fraňková, byl aktuální stav sjednávání Dohody o filmové koprodukci mezi vládou České republiky a vládou Státu Izrael. Řešen byl dále stav přípravných prací stavby rozhledny Martina Rajniše v Jeruzalémě.

Velvyslanec Meron také na jednání informoval ministra Hermana o vlastních aktivitách velvyslanectví Státu Izrael v Praze, které každoročně zajišťuje a podporuje téměř 100 kulturních akcí v České republice, např. knižní veletrhy a filmové, hudební či divadelní festivaly.

Ministertsvo kultury v letošním roce podpořilo, v rámci výměn realizovaných v Programu spolupráce, dvě významné akce: pobyt tanečníků ze souboru Kubbutz Contemporary Dance Company-vystoupení v Brně v květnu na festivalu „Divadelní svět Brno 2017 a festival izraelských filmů Kolnoa, který proběhne od 19 – 22. října v pražském kině Pilotů a zaměří se na současnou izraelskou kinematografii.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama