Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2017 16:48:00

Chci zahájit novou éru české pravice

Chci zahájit novou éru české pravice

Lidé mi občas říkají: "Pane předsedo, vy jste slušný člověk, já bych i tu ODS volil(a). Ale vadí mi u vás ten a ten, nebo ta či ona...."

Odpovídám na to jednoduše. V politické straně jsou různí lidé, které spojuje společný pohled na svět. Ale neznamená to, že mají úplně na všechno stejný názor. To je ale přeci logické. Školu taky nehodnotíte jen podle jednoho učitele, který vám zrovna nesedí, ale podle toho, jestli jste se tam něco dozvěděli, jestli tam byli učitele, kteří vás oslovili, jestli vám škola jako celek vyhovovala. Takže ani o politické straně si nedělejte obraz podle jedné osoby, ale podle programu a celkové nabídky.

Chci zahájit novou éru české pravice. Potřebujeme silnou pravicovou stranu, v níž budou znít různé hlasy. Musíme se spojit a překonat rozdíly v detailech. Nevyhazujte svůj hlas do koše. Volte tak, aby to mělo smysl. Udělejte pravici opět silnou tím, že budete volit ODS. Protože tak máte jistotu, že váš hlas nepropadne a že bude slyšet.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama