Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2017 13:03:44

Ideologická diverze v ČT a médiích hlavního proudu

Ideologická diverze v ČT a médiích hlavního proudu

K Havlovým nedožitým narozeninám a jejich "neoslavě"

Kde hledat skutečné Putinovy agenty? Hledejte je mezi těmi, kteří vyvolávají největší povyk okolo ruských hrozeb, největšího zla pro "současný pohodový svět", ve kterém díky US a EU, resp. Německu žijeme.

Neboť jak bychom šťastně žili, kdyby nás ti zatracení Rusové stále neohrožovali. V hytlermarketech teď můžeme v pohodě nakupovat za třikrát nižší platy než v Německu nekvalitnější potraviny než jsou na západ od nás. V televizi můžeme sledovat do nekonečna opakované americké a německé kriminálky. Pan Moravec nám může u nedělního oběda říkat, na co máme příští týden myslet. To vše nám Putin ohrožuje! 

V minulosti nás, tak jako nyní Putin, celou první dekádu samostatného Československa ohrožoval "Habsburg" a jeho návrat. Našemu národu hrozilo, že bude „úpět", jako předchozích 300 let. Alespoň to v novinách neustále opakovali. Co si budeme říkat: neúpěli jsme, národ vzkvétal kulturně i hospodářsky, aspoň za panování "starého Procházky", jak mu Češi laskavě říkali.

Pokud někdo v minulých staletích úpěl, byli to naši slovanští bratři na Balkáně, pod vládou Turecka s jeho náboženstvím "lásky a míru", islámem. A islámské demokracie a práva.

Byl to samozřejmě nesmysl,"Habsburg" byl už jen zcela falešná hrozba, ale my jsme plýtvali silami na obranu, která byla založena na nevěrohodné smlouvě s Francií, která mezi svými prioritami neměla žádné úmysly nás chránit, leda nám poskytla nějaké své generály a školila naše oficíry. Francie nám poskytovala jen falešný pocit bezpečí. Nepřipomíná vám to něco? Víte, co je to "déja vu"? Historická situace se opakuje jako přes kopírák. Náš národ už tohle prožil.

Pak "nečekaně" přišel k moci Adolf Hitler, který měl uvnitř republiky spoustu obdivovatelů a soukmenovců, nejen v Sudetech. Pak už nastalo jen čekání na konec naší státní suverenity, za pokřiku novinářů a politiků o obraně demokracie a o tom jak nás budou naši spojenci, tedy především Francie, bránit.

Podle francouzského vzoru se sice budovala opevnění, ale brzo se ukázalo, k čemu jsou. Nejen u nás, ale i v Belgii a hlavně ve Francii. Tak dobří byli naši spojenci a takového jsme měli nepřítele. Nečekaného. Nebyl to Habsburk, ale Hitler. Myslíte si, po našich historických zkušenostech, že teď je tomu jinak?

Opravdu věříte, ze nás ohrožuje Rusko, protože se k němu zpět vrátil na základě referenda Krym, který k němu po staletí patřil a který daroval sovětské Ukrajině sovětský Ukrajinec Chruščov? Že nás ruská vojska obsadí a začnou budovat socialismus? Ten už v Rusku dlouho není. Proto k ruským hranicím a nikoliv třeba k řeckým nebo italským, musíme posílat své vojáky?

Už teď je uvnitř EU spousta pravověrných muslimů, kteří budou "pod vedením EU" a našich eurofilních stran, brzo i u nás i se "svými hodnotami", tzn. životními způsoby. Jaké to jsou, můžeme vidět ve francouzských, anglických i německých městech. Budou k nám přesídleni tzv. kvótami, které nikdy nebudou definitivní. Neboť přicházejí další a další "potřební", kterým musíme pomáhat. Oni však ví, že jim pomáhá jen Alláh.

K tomu však dojde až po volbách, kdy to bude "demokratickým rozhodnutím" bruselských komisařů prosazeno. Bude to "hospodářská" nezbytnost, které se vláda podřídí. Pokud v ní budou ovšem stejné "elity" jako v té nynější, což je naštěstí v rukách voličů.

Nás však prý neustále ohrožují Rusové, které ztotožňuje mainstream s SSSR, které nás od Němců a Hitlera osvobodilo. Do té doby, než jsme se s podporou demokratického Západu útlaku zbavili. Teď je nám všem hej. Všem? Velké časti obyvatel zdaleka ne. A těm ostatním také nebude brzo do zpěvu.

Máme zde mnoho lidí, zvláště v Praze, kteří opravdu dosáhli svého. Nejen že mohou číst Havlovy spisy o „pravdě a lásce“, ale mají i dobře placená místa v médiích, školách, reklamě, umění a úřadech. Budou svou "jedinou pravou demokracii", tedy své prebendy, bránit, nejen červenými kartami, na to se můžete spolehnout! Už to předvedli a předvádějí, na reprízy jsou připraveni i po volbách.

Jakmile mlčící většina přijde k volbám a bude volit dle svého zdravého rozumu, který je vzdálen názorům mainstreamových médií s jejich přeplacenými pisálky a žvanily.

Proto jsme mohli slyšet ten řev pražské kavárny po projevu pražského arcibiskupa, kardinála Dominika Duky, když se o nás, mlčící většině, zmínil, že bychom se měli dostat při volbách ke slovu. To je naše naděje!

Nejeden z angažovaných pisálků ve mne svou aktivitou však vzbuzuje pochybnosti. Není to jejich pilné nasazení „za pravdu a lásku", a „evropské hodnoty", nějak podezřele přemrštěné?

Vzpomínáte vy všichni, kteří jste zakusili na vlastní uši a oči Jakeše, Fojtíka nebo v televizi např. Jambora a všechny ty normalizační tváře? Nepřipomíná vám to mnohé současníky? 

Sledujete ty "obránce demokracie", kteří vyhrožují omezováním svobody slova pod záminkou obrany demokracie? Nepřipomíná vám to boj za "socialistické ideály" v Zelenkově televizi a proslovy předlistopadových papalášů? Ti také dokázali svým žvaněním úspěšně zničit, zkompromitovat a pošlapat ideály předchozích generací a znechutit vše, co vtloukali lidem do hlavy.

Koho ohromí svým přehnaným zápalem pro obranu evropských pseudohodnot pan Janda? To není obrana, to je vyhrožování cenzurou, tak jako za režimu, který jsme údajně svrhli v listopadu 1989.

On si snad opravdu při své sexuální orientaci myslí, že jeho evropské hodnoty jsou totožné s těmi islámskými? Tak proč nejde uspořádat Kábul Pride nebo Mekka Pride s podporou místních US velvyslanců? Pan Soros by ho jistě finančně podpořil. 

Spoustu lidí kteří ho náhodou zaslechnou, spíše znechutí pro vše, co nám současné politické elity EU i ty "naše" neustále vnucují, než by kohokoliv se zdravým rozumem pro tyto hodnoty získal. Získá leda finanční podporu z ministerstva vnitra a úřadu vlády, z Bruselu, případně ze zámoří od Sorose. To snad stojí za to, ne?

Je zbytečné jmenovat tyto hlásné trouby, které neslezou z obrazovky, nezmizí ze stránek novin. Zamyslete se jen nad tím, co ve vás vyvolává veřejnoprávní televize, která už začíná být méně zábavná než ta normalizační.

Vždyť čím dál víc času a peněz z našich poplatků věnuje tomu, čemu se za předchozího režimu říkalo agitace a propaganda, šíření nenávisti proti jiným názorům, pochopitelně, jako za předchozího režimu: jménem toho jediného správného myšlení.

Tiše podezírám výše jmenovaného i všechny ostatní známé tváře, které jmenovat netřeba, že se dopouštějí "ideologické diverze" vůči hlásaným ideálům a hodnotám, že tyto ideály a hodnoty svými charaktery a v nejednom případě i svou minulostí, leda kompromitují. Mezi nimi proto hledejme ty nejlepší Putinovy agenty.

Časy se nám změnily. Kdysi jsme museli poslouchat řev "pokrokové světové veřejnosti" od kremelských gerontů a jejich místních přisluhovačů, nyní se to opakuje, ale "pokroková světová veřejnost" se ozývá nyní z úst komisařů z Bruselu a od jejich místních přisluhovačů. Přisluhovačům se to vždy vyplatilo. Mnohdy se jedná o tytéž osoby.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama