Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2017 6:53:23

Peníze slušným ne parazitům!

Peníze slušným ne parazitům!

Různé sociální dávky jsou každoročně nejvyšší položkou státního rozpočtu a pravidelně se rok co rok navyšují, což je pro budoucnost našeho státu neúnosné.

Při podpoře mladým rodinám s dětmi je proto potřeba nastolit úplně jiný sytém podpory. Je třeba jít cestou daňových slev a rodinám se třemi a více dětmi, kde alespoň jeden z rodičů pracuje a má čistý trestní rejstřík odpustit daň z příjmu. Na druhé straně je třeba odmítnou vyplácení sociálních dávek práceschopným rodičům, kteří nemají čistý trestný rejstřík, dlouhodobě nepracují a tolerují svým dětem neomluvené hodiny ve škole. Tito nepřizpůsobiví občané se nám smějí do očí a na současném štědrém a bezpracném sociálním systému parazitují.

Mít děti nesmí být luxusem, jak se to děje v současné době. Děti vychovávané v tradiční rodině jsou budoucností pro tuto zemi a základem jejich bezpečné výchovy. Tradiční rodina je základem státu a má pro něj nezaměnitelný význam. Udržuje vlastní kulturu, zvyky a tradice, což jsou hodnoty pro udržení jazyka a národa jako takového.

Narozené děti jsou také zárukou stability průběžného důchodového systému, který by měl do budoucna preferovat řádnou výchovu dětí a tím do důchodového systému umožnit takto smýšlejícím lidem odvádět menší množství prostředků než lidem, kteří děti mít nebudou, nebo je nebudou řádně vychovávat. Tento sytém by tak motivoval mladé lidi k zakládání tradičních rodin, které by produkovaly děti a řádně je vychovávaly.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama