Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2017 19:12:00

Kalousek opět „uhnul“ a neudržel své nervy na uzdě

Kalousek opět „uhnul“ a neudržel své nervy na uzdě

Zatímco ODS chce pracovat na sjednocení všech pravicově smýšlejících, tak pan Kalousek opět neudržel nervy na uzdě a ze strachu o svůj volební výsledek předvedl, že je bezskrupulózní, všehoschopný manipulátor.

Před týdnem pan Kalousek zaútočil na předsedu Petra Fialu na základě vymyšleného titulku, dnes TOP 09 pokračuje nehorázným rádoby vtipným útokem v podobě zaplaceného inzerátu na úvodní straně pražského deníku Metro, který jde za veškeré hranice slušné a korektní volební kampaně.

„Zatímco ODS chce pracovat na sjednocení všech pravicově smýšlejících, tak pan Kalousek opět neudržel nervy na uzdě a ze strachu o svůj volební výsledek předvedl, že je bezskrupulózní, všehoschopný manipulátor, který svými kroky dlouhodobě poškozuje a rozkládá celou českou pravici,“ říká 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

ODS jasně říká, že se EU musí změnit a reformovat, ale ODS má také jasně definovanou zahraniční politiku a nevidí jinou alternativu pro členství v EU. Výrok jednoho z našich kandidátů pronesený bezprostředně po jednom z teroristických útoků na tom nic nemění. „Už jen čekám, jak Kalousek po volbách klidně ‚uhne‘ ze svého sloganu ‚neuhneme‘ a zachová se podobně jako v roce 2006, kdy chtěl vytvořit první vládu od roku 1989 tolerovanou komunisty. Apeluji na všechny pravicové voliče, ať volí ODS,“ doplňuje Alexandra Udženija. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama