Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2017 8:39:53

Přijďte k volbám a podpořte sociální demokraty

Přijďte k volbám a podpořte sociální demokraty

ČSSD vždy za svých vlád zvýšila životní úroveň a zajistila kvalitní a dostupné veřejné služby. Drží stabilní zdravotnictví a penzijní systém.

 

                                                                                   V Uherském Hradišti 20. října 2017

 Vážení spoluobčané,


 dnes stojíme před velmi důležitými volbami, jejichž výsledek ovlivní život nás všech na řadu let. Osobně jsem převzal odpovědnost za volební výsledek sociální demokracie v našem Zlínském kraji. V kraji, který má své specifické problémy, ale který je pro mne nejkrásnější a nejmilejší. Chci, tak jako Vy, aby se zde mé rodině, mým synům a vnukovi žilo spokojeně. Prostě, aby Zlínský kraj byl dobrým krajem pro život nám všem.

Volební program ČSSD je zárukou svobody, demokracie, mezilidské a mezigenerační solidarity v naší společnosti. Nejsme stranou miliardářských elit. My jsme stranou lidí. A bez Vaší podpory a důvěry nebudeme schopni udržet celospolečenskou stabilitu, hospodářský růst, nízkou nezaměstnanost, obranu naší země a bezpečnost našich občanů.

 Vážení spoluobčané,


pokud sociální demokracie nedostane Vaši důvěru, česká pravice znovu zavede poplatky ve zdravotnictví, odčerpá peníze ze solidárního penzijního systému, zruší bezplatné vzdělání pro naše děti a vnuky. Bez sociální demokracie neporoste minimální mzda, nebudou se pravidelně valorizovat penze a platy, nebude tlak vlády na další zvyšování mezd. Chceme pokračovat v podpoře rodin s dětmi, chceme prosadit půjčky na podporu dostupného bydlení a společné zdanění manželů. Zajistíme kvalitní a dostupné veřejné služby. Bez silného vlivu ČSSD na českou politiku poklesne životní úroveň drtivé většiny občanů České republiky.

 

Vážení spoluobčané,

 přijďte prosím ve dnech 20. a 21. října k volbám a podpořte Českou stranu sociálně demokratickou. Podpořte kandidátní listinu číslo 4.

 Předem děkuji za Váš hlas pro lepší budoucnost naší země, pro lepší budoucnost našeho Zlínského kraje.

 S pozdravem Váš

 

Ing. Antonín Seďa

 lídr kandidátní listiny ČSSD ve Zlínském kraji

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama