David Štěpán

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2017 12:00:00

Blok proti islamizaci děkuje voličům

Blok proti islamizaci děkuje voličům

Poděkování voličům za podporu ve volbách do Poslanecké sněmovny

 Představitelé BPI děkují každému, kdo se rozhodl nás podpořit ve volbách do Poslanecké sněmovny. Zároveň ujišťujeme všechny voliče, kteří podpořili ve volbách hnutí Tomia Okamury, že budeme důsledně sledovat, zda začne naplňovat náš program, který velmi úspěšně přebral a získal podporu značného počtu voličů. Především doufáme, že prosadí alespoň základní body programu, tedy odmítnutí diktátu na přijetí nelegálních migrantů, vypsání referenda o setrvání v Evropské unii a postavení islámské ideologie mimo zákon.

Budeme pokračovat i v dalších letech v důsledné obraně našich národních zájmů, v obraně České republiky jako suverénního státu a v prosazování zájmů našich občanů.

David Štěpán
předseda strany BPI

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama