PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2017 11:41:09

Kandidovat či nekandidovat?

Kandidovat či nekandidovat?

Toť otázka. Za vaší vydatné pomoci jsem pilně sbíral podpisy pod petici. Blížíme se k požadované hranici potřebné pro kandidaturu.

 Využil jsem těch pár minut v televizi, které mi milostivě přidělili v předvolební kampani, mimo jiné i k tomu, abych jednoznačně prohlásil, že definitivní rozhodnutí bude záležet na výsledku parlamentních voleb. Přiznám se, že ten byl více než šokující. Jsem si plně vědom všech možných příkoří a překážek, které nám do cesty tvůrci nejsprostším způsobem zmanipulovaných voleb kladli. Je opravdu obtížné vzdorovat děsivě zbytnělé kampani ve všech médiích, zvláště na televizní obrazovce.

Když se dnes podíváte na výsledek voleb, tedy osazenstvo nového parlamentu a porovnáte si jej s obsazením předvolebních mnohahodinových debat a neustálé přítomnosti na televizní obrazovce týchž tváří, najdete takřka stoprocentní shodu. Je to na jedné straně potvrzení, že manipulace s veřejností byla s předstihem naplánována a financována stovkami milionů až miliardou, potvrzením toho, že veřejnost je snadno manipulovatelná, samozřejmě při zmíněném vynaložení dostatečných financí a dobrém naplánování.

Samotný výsledek mne však přesto šokoval. Málokdo by nejspíše předpokládal, že již nejsme ani národ a bohužel ani myslící společenství lidských bytostí, že generace vychovávané ve strachu a pokřivené morálce budou mít již natolik zničený charakter, že již nebudou schopny se změnit, a naopak budou svou pokřiveností ničit další a další generace.

Šokovalo mne, jak lze tolik lidí obelhávat, tak dlouhou dobu, a jak lze tolik lidských bytostí změnit v nemyslící stádo. Dnes tedy díky znásilnění demokracie a naprosto zmanipulovaným, a tedy naprosto nesvobodným volbám máme ve vedení země komunisty, estébácké udavače, anarchistické feťáky, tedy extrémně chorobné bezcharakterní zrůdy. Neschopné samostatného myšlení a žijící jako ohavní parazité jenom z vykrádání cizích myšlenek a z cizích peněz. A tací nás mají vést příští čtyři roky.

To je výsledek, který musí každého myslícího, normálního a čestného člověka přimět k činům. Obávám se však, že ten šok a odhodlání k odporu, který výsledek vzbudil a o kterém mne ubezpečujete nebude mít dlouhého trvání. Za pár týdnů a v předvánočním shonu se zapomene.

Musím tedy konstatovat, že s takovou podporou, jakou spoluobčané prokázali v parlamentních volbách nemá význam kandidovat nyní na prezidenta. Soustředím se nyní společně s Republikánskou stranou na přípravu do voleb v roce 2019 do Evropského parlamentu.

Avšak pozor, pokračujte ve sbírání podpisů, protože s vysokou pravděpodobností dojte v brzké budoucnosti na další prezidentské volby a do těch druhých již půjdu naplno. Jistě mi rozumíte, co tím myslím a k jakým událostem dojde. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama