Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2017 16:12:34

Mandát poslance přijímám s pokorou a je pro mě velkým závazkem

Mandát poslance přijímám s pokorou a je pro mě velkým závazkem

Roman Onderka na Facebooku k výsledkům voleb

Děkuji všem, kteří dali na jižní Moravě svůj hlas ČSSD a podpořili mě svým preferenčním hlasem. Mandát poslance Parlamentu České republiky přijímám s pokorou a je pro mě velkým závazkem.

Celkový volební výsledek ČSSD považuji za nezpochybnitelný debakl, který by měl však být především výzvou všem členům sociální demokracie, členy vedení ČSSD nevyjímaje. Obávám se, že bez tolik potřebné sebereflexe ze strany vedení může dojít k prohloubení flustrace členů a podporovatelů sociální demokracie, která v konečném důsledku povede k dalším velkým prohrám a prvními na řadě budou volby komunální. Pevně věřím, že v co možná nejkratší době tak vedení ČSSD potvrdí uskutečnění mimořádného sjezdu a to co v nejbližším možném termínu v souladu se stanovami ČSSD. Sociální demokracie se nyní nachází v jednom z klíčových okamžiků své existence, které rozhodnou, o její budoucnosti, o podstatě jí samotné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama