Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2017 17:51:00

Držíme slovo

Držíme slovo

Mnozí jsou překvapeni, že tu existuje politická strana, která tvrdí to samé před volbami i po volbách. Už před volbami jsme jasně řekli, že odmítáme koalici s hnutím ANO.

 Tento postoj opakovaně potvrdil Petr Fiala: „ODS nebude jednat s hnutím ANO o vládě nebo její podpoře. Považuji za zvláštní, že se někdo tři dny po volbách diví, že si ODS stojí za tím, co řekla před volbami. ODS se dá věřit. Děláme to, co jsme voličům slíbili a na co jsme dostali mandát." Předsedu ODS v jasném stanovisku jednomyslně podpořil poslanecký klub.

ODS je jednotná a bude aktivně prosazovat pravicovou politiku. Pokud Andrej Babiš při sestavování vlády selže, nebudeme mít strach převzít zodpovědnost za budoucnost naší země. Petr Fiala také v rozhovoru pro Echo24 uvedl, že je připraven sjednotit roztříštěnou pravici. Povolební situaci zhodnotil lídr občanských demokratů také ve studiu Seznamu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama