Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2017 12:05:00

Plzeňský kraj ve Sněmovně - Ilona Mauritzová a Martin Baxa

Plzeňský kraj ve Sněmovně - Ilona Mauritzová a Martin Baxa

Představení poslanců ODS za Plzeňský kraj na facebookovém profilu

 Ilona Mauritzová mnohokrát prokázala, že zodpovědnosti se rozhodně nebojí a neklade si malé cíle. Dokázala vybudovat vzdělávací zařízení zaměřené na rekvalifikace nezaměstnaných a založit střední a vyšší odbornou zdravotnickou školu. Chvíli na to se pustila do projektu první vysoké školy pro zdravotnická povolání v Česku, kterou později transformovala na jednu z fakult Západočeské univerzity v Plzni a stala se i její děkankou a čtyři roky dokonce úspěšně vedla celou univerzitu.

Martin Baxa byl v roce 2010 zvolen nejmladším primátorem v historii města Plzně. Jako 1. náměstek primátora pracoval od roku 2014 na projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015, který do města přivedl stovky kulturních akcí a tisíce návštěvníků. Do Sněmovny se dostal díky Vašim preferenčním hlasům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama