David Štěpán

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2017 9:11:00

Věříme, že v České republice stále platí právo, ne šaría

Věříme, že v České republice stále platí právo, ne šaría

Místopředseda Bloku proti islamizaci – Obraně domova jde na policii podat vysvětlení k trestnímu oznámení podaném Českou televizí na náš spot.

 Dnes v 9.00 jde místopředseda strany BPI Radek Nováček na Obvodní ředitelství policie Praha IV.

Služba kriminální policie a vyšetřování, 1. oddělení obecné kriminality, ul. SDRUŽENÍ 1, Praha 4 podat vysvětlení na trestní oznámení podané Českou televizí na BPI za spot pro letošní parlamentní volby.

„Jsem přesvědčen, že jsme svým spotem jen upozornili na problém, který si většina společnosti uvědomuje, tedy na to, že sociální dávky a zabezpečení má být prioritně pro české občany, kteří se na jeho tvorbě podíleli svojí prací. Proto naprosto nechápu, proč nás policie k podání vysvětlení vůbec zve. Ale doufám, že se vše patřičně vysvětlí“ řekl místopředseda strany Radek Nováček. „Nebojíme se obvinění, protože věříme, že v České republice stále platí právo ne šaría“ dodal předseda strany David Štěpán.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama