Mgr. Bc. Pavel Herman, MBA, MPA

"Žádná moc nesmí platit více než zákony." Cicero
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2017 17:22:57

APEC 2017 se bude konat ve Vietnamu

APEC 2017 se bude konat ve Vietnamu

Ve dnech 6. a 12. listopadu 2017 se bude v oblasti Danangu ve středním Vietnamu konat zasedání Asijsko-Pacifického hospodářského společenství -APEC.

Ve Vietnamu se bude konat zasedání APEC již podruhé. První setkání APEC totiž proběhlo ve Vietnamu v roce 2006. Hlavním tématem letošního roku je „Vytvoření nové motivace a budování společné budoucnosti.“ (Creating New Dynamism, Fostering a Shared Future).

V toto případě tedy podobně jako priority směrů pro spolupráci v APEC, které zahrnují: podporu udržitelného růstu; kreativity v celku; posílení rozsáhlých regionálních ekonomických propojení; posílení konkurenceschopnosti a kreativity malých a středních podniků v digitální éře; zvýšení bezpečnosti potravin a udržitelného růstu zemědělství a vypořádání se se změnou klimatu (Enhancing Food Security and Sustainable Agriculture in response to Climate Change).

Toto fórum je pro Vietnam výhodné, protože jeho konání v Danangu se zúčastní zhruba 10.000 delegátů z regionálních a mezinárodních předních podniků. To může znamenat obrovský přínos nejen pro podnikatelské a investiční prostředí ve Vietnamu, ale také pro cestovní ruch.

Vzhledem k tomu, že členové tohoto společenství vytvářejí polovinu HDP světa a tři čtvrtiny přímých zahraničních investic, tak je konání tohoto mezinárodního fóra významným krokem nejen pro Vietnamskou diplomacii, ale zejména také pro jeho hospodářský a obchodní růst.

Více na https://www.apec2017.vn/ap17-c/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama