Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.11.2017 9:22:02

Sociální demokracie Brno-Jundrov: Zeman na Hrad

Sociální demokracie Brno-Jundrov: Zeman na Hrad

Sociální demokracie Brno-Jundrov podporuje kandidaturu Miloše Zemana na prezidenta republiky. Vyzývá ostatní členy strany, aby podpořili Miloše Zemana v prezidentské volbě.

Miloš Zeman dovedl sociální demokracii v 90. letech 20. století z 7% strany na pozici hlavní strany státu. Nyní jsme v době, kdy dosluhující vedení sociální demokracie dokončilo svůj pochod opačným směrem a dovedlo stranu do 7% debaklu. Za to odpovídají ti, kteří v uplynulých letech dělali politiku, kterou voliči ohodnotili jako politiku špatnou. Od těchto lidí nelze čekat nápravu.

Chce-li být sociální demokracie opět velkou stranou, musí mít jasná politická stanoviska, která osloví voliče. Prezidentská volba je významným politickým aktem. Z prezidentských kandidátů má Miloš Zeman nejblíže k lidem, kteří dříve volili sociální demokracii. Proto má stabilně třetinovou podporu voličů. Chce-li tyto voliče sociální demokracie znovu získat a zahájit cestu k návratu na pozici hlavní strany, musí je oslovit otevřenou podporou Miloše Zemana jako prezidentského kandidáta.

Vedení sociální demokracie jako zombie

Pád sociální demokracie

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama