JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2017 18:37:00

V areálu holického gymnázia připravujeme rekonstrukci dráhy a skokanského sektor

V areálu holického gymnázia připravujeme rekonstrukci dráhy a skokanského sektor

Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický jednal se starostou Holic Ladislavem Effenberkem. Hlavními tématy jednání byl rozvoj středního školství ve městě a vybudování výjezdové stanice zdravotnické záchranné služby.

 „V současné době připravujeme rekonstrukci atletické dráhy a skokanského sektoru v areálu gymnázia za necelých devět a půl milionu. Oproti původnímu projektovému záměru je navýšena předpokládaná cena stavby, jelikož jsme zjistili absolutně nevhodný podklad pro nový povrch dráhy. Rovněž bylo nutné řešit odvodnění atletické plochy. Vyhovělo se také požadavku gymnázia na prodloužení atletické dráhy o tři metry. Také došlo k posunutí doskočiště pro skok daleký, aby škola disponovala regulérní délkou dráhy pro běh na 100 metrů,“ uvedl hejtman Martin Netolický, který v rámci debaty zmínil také holickou automobilní školu.

„Například začátkem roku 2015 jsme dokončili rekonstrukci administrativní budovy se šatnami a zázemím pro žáky za 4,5 milionu korun. Škola se dlouhodobě řadí mezi velmi úspěšné v rámci kraje. V současnosti studuje v několika různých oborech více než 500 studentů, kteří nacházejí uplatnění v automobilkách, ale i soukromých firmách a zároveň mají nespočet možností na zahraniční praxe či stáže,“ sdělil Netolický.

Ten starostu ujistil, že schválený návrh krajského rozpočtu počítá s výstavbou nové výjezdové stanice zdravotnické záchranné služby. „Předpoklad zahájení stavby je ve druhé polovině roku 2018 s dokončením v průběhu roku 2019,“ uvedl hejtman Martin Netolický.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama