RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2017 11:18:47

Bude to trapný rozhovor nebo opět hrození holí?

Bude to trapný rozhovor nebo opět hrození holí?

příklad absolutní ztráty sebereflexe, soudnosti, slušnosti, vnímání reality, uvěření vlastním lžím atd. jenže, lze ztratiti něco, co tam nikdy nebylo? Ilustrační foto - když na věži straší...

Dosluhující hlava státu si opravdu plete pojmy s dojmy a nyní vyhrožuje řediteli veřejnoprávní televize, s nímž se chce sejít a vytknout mu, že neodvysílal, tedy myslel asi, že ČT neodvysílala živě jeho vystoupení z tiskové konference na závěr třídenní návštěvy Olomouckého kraje. Určitě z návštěvy, která stejně jako ty předchozí či další v jiných krajích, nejsou součástí volební kampaně, kterou přeci náš prezident jsoucí v kondici a těšící se pevnému zdraví v žádném případě nevede. Prý tomu věří již jen on sám a pár jeho nohsledů z Pražského hradu a z přilehlého okolí. Doufejme jen, že při zmíněném setkání nebude tentokráte řediteli ČT hrozit holí jako to aplikoval nedávno na premiéra Vlády ČR. Nebo nedej bože by nechtěl přitvrdit a ředitele ČT tou holí tentokráte i přetáhnout. Což, ale asi nebude možné, protože to by jej při tomto aktu museli tentokráte podpírat minimálně tři členové ochranky na místo dvou, aby se náhodou v zápalu svého rozhořčení a boje s nepřejícnými médii typu veřejnoprávní ČT nesvalil. Přitom asi nejen já bude více přesvědčených o tom, že by M. Zeman měl naopak ředitele ČT pochválit, že neodvysílal ve veřejnoprávním médiu, které řídí, další důkaz pravého stavu zdraví a vizáže hlavy státu. Je to totiž více než tristní stav a doklad naprostého selhání sebereflexe a neodpovědnosti M. Zemana vůči občanům ČR a významu jedné z nejvyšších ústavních funkcí ČR. Milošu, sorry jako...., víš co Tvůj kámoš Váňa Babiš celou volební kampaň z billboardů hlásal - neblábolit. (vb)
Seznam.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama