Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2017 15:01:00

Gratulace slovinskému prezidentu Pahorovi ke znovuzvolení

Gratulace slovinskému prezidentu Pahorovi ke znovuzvolení

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v pondělí dne 13. listopadu 2017 gratulační telegram Borutu Pahorovi, prezidentovi Slovinské republiky, v souvislosti s jeho opětovným zvolením do funkce prezidenta.

 Vážený pane prezidente, drahý příteli,

dovolte mi, abych Vám srdečně pogratuloval k Vašemu opětovnému zvolení prezidentem Slovinské republiky.

Rád vzpomínám na svou státní návštěvu Slovinska v dubnu 2014, na naše společné rozhovory i na cestu do malebného Piranu. Bylo mi ctí a potěšením se s Vámi letos opětovně setkat u příležitosti Dne vzniku samostatného československého státu 28. října a dekorovat Vás nejvyšším státním vyznamenáním.

Vážený pane prezidente, velmi si vážím Vašeho přínosu k rozvoji vztahů mezi našimi zeměmi a k upevnění česko-slovinského přátelství. Pevně věřím, že se nám podaří i nadále prohlubovat vzájemnou spolupráci a tradiční partnerství našich národů.

Dovolte mi, abych Vám popřál pevné zdraví a mnoho úspěchů ve Vašem osobním i profesním životě.

S úctou

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama