Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2017 16:40:00

Jako máma nebo manželka budu i „hysterčit“

Jako máma nebo manželka budu i „hysterčit“

Komentář na facebookovém profilu

VIP manžel hejtmanky?? Vážně si myslíte, že můj manžel je nadšený z mediálního „VIP“ servisu? Že si libuje ve vulgárních útocích a komentářích na mou osobu? Já si už na vulgarity zvykla. Nesmířila jsem se s tím, pořád věřím v lidskou slušnost. Ale zvykla jsem si. Můj manžel ne. Trápí mě, když po takových útocích šílí z té bezmoci. Tak by mě chtěl před tím vším ochránit. Můj manžel se necítí býti VIP manželem hejtmanky.

Pominu, že se více jak dva měsíce stará událost dostala do médií až teď a že ji komentuje bývalý koaliční kolega. Pominu, že po pádu koalice vyšlo víc negativních článků o Středočeském kraji než za poslední rok. Vedle hejtmanky jsem taky jen obyčejná ženská. Mám přece právo být občas třeba i přecitlivělá, zvláště když musí někdo z mé rodiny do nemocnice. Pak chci, aby měl tu nejlepší péči. Asi jako my všichni, nebo to máte jinak? Ano, možná jsem měla napočítat do deseti, pak bych asi situaci řešila jinak. Ale já byla v té nemocnici jako manželka a nelíbilo se mi chování, se kterým jsem se setkala. Reagovala jsem tedy jako manželka, ne jako hejtmanka.

Jako máma, nebo jako manželka budu třeba i „hysterčit“, když se mé rodině bude dít něco nehezkého. Jako hejtmanka se budu snažit, aby se každý pacient cítil býti VIP pacientem při návštěvě středočeských nemocnic. A zcela chápu podmínky zdravotnického personálu. Vím, že to v nemocnicích nemá lehké.

Nakonec mi dovol, Jakube, abych se Ti omluvila. Opět za to, že si díky mé práci užíváš „zasloužené“ pozornosti médií.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama