Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2017 13:22:00

Pamatujete na Jakuba Patočku?

Pamatujete na Jakuba Patočku?

Kkomentář k facebookovém profilu k Jakubu Patočkovi

 Možná ho znáte, jestli jste viděli ten slavný film Selský rozum, ve kterém vystupuje a říká, jak moc jsem špatný. Taky je spoluautorem knihy Žlutý baron, kde říká, jak strašně moc jsem špatný. Jak už určitě víte, jak kniha, tak film obsahují spoustu bezohledných lží a kromě něj tam vystupují tam lidi, kteří mj. podvedli a připravili o velké peníze v řádech stovek milionů mou bývalou firmu. Pan Patočka taky vede webový Deník Referendum, což bývalo roky jedno z neoficiálních ústředních médií ČSSD. Média mu ráda dávala prostor, aby kázal o morálce. A on kázal.

No, a před třemi dny vyšla zpráva, že tenhle bojovník za pravdu bral roky peníze z různých státních institucí, které ovládala ČSSD. Z České pošty, z ministerstva vnitra i z jeho zdravotní pojišťovny, z Nadace ČEZu i ČEPSu. Byl totiž "jejich". Oficiálně. Koupili si ho. Za peníze daňových poplatníků. Bral všechno. A dělal za to politickou kampaň proti mně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama