Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2017 12:46:00

Tradiční politická struktura přestává existovat

Tradiční politická struktura přestává existovat

Komentář předsedy SPD na facebookovém profilu k vývoji po volbách v Německu

 Krach povolebního vyjednávání v Německu, které vede Angela Merkelová, je přímým důsledkem hluboké politické krize v Německu i v celé Evropské unii. Proimigrační politika, která je výsledkem zadání nadnárodních elit, se dostala do pozice, kdy její realizace znamená faktický rozpad politické struktury.

Tradiční politická struktura přestává existovat, neboť již nemůže hájit program určený pro občany svých zemí. Tradiční politické strany v Evropě se staly pouze zkorumpovaným nástrojem elit, které budují multikulturní Evropskou unii.

Naše hnutí SPD nepochybuje, že v případných předčasných volbách v Německu dojde k dalšímu zmenšení politického vlivu kancléřky Merkelové a posílí vliv Alternativy pro Německo (AfD).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama