PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2017 12:10:29

Rasistická, lidstvu naprosto nepřátelská podstata multikulturalismu

Rasistická, lidstvu naprosto nepřátelská podstata multikulturalismu

Stěhování národů není žádným spontánním projevem. Naopak byl uměle vytvořen se záměrem likvidace evropských národů, především bílé rasy.

Tato likvidace je cílevědomě a soustavně připravována a financována již po mnoho let. Ve vší tichosti, bez velkých gest započala indoktrinací té nejzranitelnější části národů, a to nejmladšími generacemi. To, že se jí lidé začali zabývat vlastně až v letech 2010 a pozdějších jenom svědčí o tom, jak důmyslně maskovaná a o to nebezpečnější taktika multikulturalistů je.

Dospělí ještě neměli ani tušení o přípravě likvidace národů, když tato již byla v plném běhu, a začali si jí všímat teprve tehdy, když se u břehů Evropy objevily první lodě s přivandrovalci.

Jasným důkazem, že nejde o novou věc, jsou učebnice pro základní školy a víceletá gymnázia. V roce 2005 například vyšla učebnice v nakladatelství Fraus, které zásobuje většinu škol. Její významnou součástí je oddíl nazývaný „Aktivní migrací všech plemen došlo k jejich mísení, jak se nazývají míšenci jednotlivých základních plemen?“ A text dále pokračuje: „Mnohonásobné mísení mezi jednotlivými plemeny je pro lidskou společnost význačným přínosem. Díky tomu se vytváří tělesně i duševně zdravé a vyspělé populace.

Přímo fyzický odpor vzbuzuje již přejmenování lidských ras na plemena. Takže podle multikulturní indoktrinace dětí a mládeže již nejsou bílá, černá, žlutá rasa, ale plemena jako u vepřového a hovězího dobytka. Přeštické černostrakaté prase s výraznou jateční hodnotou, dobytek wagyu původem z Japonska a jejich lidské ekvivalenty?

Příroda moudře nastavila jednotlivá plemena tak, aby se nemísila. Opice se nepáří s jiným druhem opic nebo dokonce s tygrem. Pokud ovšem do přirozeného chodu věcí nezasáhl člověk. Ten dokázal spářit i druhy, které by se sobě navzájem v přírodě vyhnuly obloukem. Ovšem výsledek je z hlediska genetiky naprosto katastrofální, a i když se vypěstuje například kříženec mezi zebrou a koněm, příroda to zařídila alespoň tak, že přes úsilí člověka je tento kříženec neplodný. Dalším charakteristickým rysem takových kříženců je jejich agresivita až k nepříčetnosti.

Mísení je jistě prospěšné, ale jedině v rámci jedné rasy (plemene). Potom poskytne mísení skutečně vynikající jedince. Nelze ovšem do toho počítat mutace, které vznikají v rámci početných ras (plemen) jako je to třeba v Indii nebo Číně, kde narůstá počet jedinců se dvěma hlavami, siamských dvojčat nebo šestirukých a čtyřnohých zmrzačených a nešťastných bytostí.

Axel Munthe (1857 – 1949), švédský lékař v Knize o životě a smrti velmi jasně definoval priority, kterým se věnovala bílá rasa a výsledky, kterých ve své činnosti dosáhla. Ovšem nejde jenom o bílou rasu, která je ničena multikulturalistickými pomatenci. A v tomto tažení proti ní je neustále osočována z rasismu. Přitom, když se podíváme na jednání bílých, jejich chování k ostatním rasám (plemenům), tak musí normálně uvažující člověk toto obviňování z rasismu odmítnout jako naprosto nesmyslné. Naopak rasy, které jsou označovány oficiálně za utlačované mají nejen nepokrytě rasistické názory a postoje, ale neváhají je uplatňovat v praxi od obyčejné diskriminace až po krvavé vraždění bílých.

Tady najdeme obrovské množství příkladů. Od naprostého odmítání přistěhovalectví až po rasovou genocidu. O statut přistěhovalce se v Japonsku loni ucházelo více než deset tisíc cizinců, udělen byl ale jenom třem z nich. Míšenci, jak se o tom mohli přesvědčit i volení zástupci českého národa, jsou v Japonsku opovrhovaným odpadem. A tento odpad je naopak bílou rasou (plemenem) dosazen do vedení národa a státu. Kdo je potom rasista?

Asiaté se všeobecně považují za vyvolené, konec konců Čína vždy sama sebe nazývala Říší středu. Proto také expanduje po celém světě, ne proto, aby spolupracovala, ale aby si zbytek světa kolem sebe podrobila a vytvořila z něj životní prostor pro svoji geometrickou řadou se množící rasu (plemeno) pro kterou budou ostatní rasy (plemena) otrockou silou s regulovaným připouštěním podle momentálních požadavků vládnoucí rasy (plemena). Kdo je potom rasista?

Odpovězme si na otázku, kolik lidí bílé pleti je třeba mezi poslanci čínského nebo japonského parlamentu? Kolik lidí bílé pleti je zaměstnáno jako hlasatelé v čínské nebo japonské televizi? Nikdo? Srovnejme potom tento stav s počtem poslanců českého parlamentu jiné rasy právě tak, jako třeba televizních hlasatelů. Kdo je potom rasista?

Pouze lidé bílé rasy (plemene) jsou velmi ochotní k přijímání přivandrovalců a vytváření jim lepších podmínek, než mají sami. Všechny ostatní rasy (plemena) se chovají k té bílé vyloženě nepřátelsky. Takže existuje pouze jednosměrný proud veškerých aktivit. Zatímco například žlutá a černá rasa (plemeno) si uchovávají svoji takřka stoprocentní rasovou čistotu, ta bílá bude velmi rychle zlikvidována, a to především díky kolaboraci vlastních příslušníků. Kdo je potom rasista?

Před mnoha lety se moci v Zimbabwe chopil místní politik černé rasy (plemene). Svoje vítězné tažení začal krvavým vyvražďováním bílých farmářů. Takto se mu podařilo během dvou sezón zlikvidovat veškerou výrobu potravin, v zemi vypukl hladomor, protože právě bílí farmáři zajišťovali veškerou produkci potravin, kterou uživili naprosto převažující populaci černé rasy (plemene). Zimbabwe je od toho okamžiku odkázána na potravinovou pomoc, dodávanou ovšem bílou rasou (plemenem), A tyto dodávky a veškerá pomoc proudí do Zimbabwe i přesto, že například v Británii žije mnoho příbuzných obětí krvavých masakrů namířených proti všem bílým. O nějakém odškodnění nemůže být ani zmínka. Kdo je potom rasista?

Od označení lidských ras za plemena je již jenom velmi malý krok k jejich záměrnému křížení nebo chovu. Tento požadavek využívající pokroku v genetice bude potom velmi rychle a bez vědomí veřejnosti realizován chovem plemen vytvářených záměrně podle toho, jak budou odpovídat nárokům jednotlivých profesí. Tak, jako byli psi šlechtěni podle potřeby hlídání, norování, donášení zastřelených vodních ptáků nebo vodních záchranářů, stejně budou moci být realizováni jedinci míšením rasy (plemena) tak, aby byli více odolní a schopní pracovat třeba na plantážích, v dolech, v arktických podmínkách, třeba s minimální potřebou vody a potravin nebo na dně moří při těžbě nerostů a hlavně vždy s nízkým IQ. Jen takový jedinec, který není dostatečně inteligenčně na výši se snadno ovládá a manipuluje.

Již desetiletí probíhající kampaň maskující se péčí o vyšlechtění lepšího člověka není ničím jiným než rasismem, na jaký nepomysleli ani tvůrci a apologeti nejodpornějších režimů v celé dosavadní historii lidstva. Vítězství multikulturalistů může znamenat jediné, totální zničení lidstva v zájmu blahobytu a přežití zdegenerované hrstky vyvolených.


P.S. Fotka z učebnice je k nahlédnutí na mém FB profilu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama