KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA

národně - konzervativní politické hnutí
  • KOAL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2017 13:17:26

Zdeněk Dýčka: Co týden vzal

Zdeněk Dýčka: Co týden vzal

Zdeněk Dýčka opět komentuje události uplynulého týdne.

 

Zdravím Vás přátelé a vlastenci. Podíváme se na to, co uplynulé dny přinesly do našich domovů.

Jako naprosto zásadní zprávu mám, že nás navždy opustila Ribanna, děvče milovaného Vinnetoua. Ta, která se obětovala za svůj národ a vzala si Terence Hilla, toho modrookého bělocha, syna velitele ozbrojených sil bílého muže z Washingtonu. Snad ještě žije Schimanski, poslední mohykán Vinnetouovek, syn doktora Engelse z Pokladu na stříbrném jezeře, kde také byla několikrát v jeho náručí.  Ach, co bych za to dal.

Mládí jsem prožil v Přerově a tam jsme za 2-ká v „Blechárně“ (kino na nádraží, v držení Cikánů až do jeho zrušení) nebo v OKU za 3-ká, hltali dobrodružství a spravedlnost. Jakmile se rozevírala opona a zazněla překrásná hudba od  Martina Böttchera  (s dabingem vypravěče - pana Adamíry), nastalo něco, co jsem pak již nikdy nezažil. Řvali jsme jak paviáni a někteří se nechávali strhnouti k nekorektním výkřikům jako „hurááá“ nebo „jedééém“. Například v druhém díle, když se Apačové přiřítili na pomoc odstřelovanému Old Shatterhandu v pevnosti Niobarra, nastal takový poprask, že většina návštěvníků vylezla na židle, stoupla si, řvala společně s indiány a při každém zásahu šípem bělošského tyrana byl výkřik: „to máš za to, ty svině“. Někteří to doprovázeli i nápřahy vlastních paží. Tam jsem naposledy souhlasil s našimi (ne)přizpůsobivými spoluobčany, co se týkalo likvidace bílé většiny. Musím uznat, že spisovatel May byl první „Sluníčkář“ a „Dobroser“.

Jako druhou zprávu jsem vybral informaci o tom, že v Německu bylo uzákoněno třetí pohlaví. Vedle mužského a ženského bude i „inter“. Toto slovo mám spíše v souvislosti s Interem Milán nebo Interem Bratislava, ale jsem nemoderní hovado a nerozumím už opravdu ničemu. Němci jsou, jako vždy, vepředu a kdo je „inter“ může jít i na dámy i na pány. Prostě podle chuti každého soudruha. Nechte si milí občané Německa napsat „inter“, protože nikdy nevíte, jak se vyspíte a s kým se vyspíte a hlavně jakou úlohu budete plnit při plnění manželských povinností. Jakmile někdo opravdu seriózní bude dělat přednášku, jako třeba Moravec ve Fokusu nebo Pospíšil v Sovových mlýnech, tak se ihned přihlásím a celou novinku si nechám správně vyložit.

Jako třetí zprávu jsem si nechal, že Rusové asi nebudou moci na zimní olympiádu do Jižní Koreje a když náhodou ano a vyhrají, tak se bude hrát Olympijská hymna. Prostě demokratický svět „nezobe“ a když náhodou, tak bez státního dohledu. Rozdíl je v tom veliký. Zatím co Trump ani nechápe o co v tom sportu jde, tak Putin přímo předepisuje dávky. Minimálně džudistům.


Autor je ekonomickým expertem ČHNJ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama