Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2017 19:53:00

Prezident Miloš Zeman navštíví jižní Moravu

Prezident Miloš Zeman navštíví jižní Moravu

Prezident České republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou stráví tři dny v Jihomoravském kraji.

Od středy 29. listopadu do pátku 1. prosince 2017 se setká s hejtmanem Bohumilem Šimkem a dalšími představiteli kraje, navštíví některá města, obce a významné jihomoravské společnosti.

Cestu po Jihomoravském kraji zahájí prezident republiky v Brně, kde se setká na Krajském úřadě Jihomoravského kraje s hejtmanem, zastupiteli i starosty obcí s rozšířenou působností. Na programu je také setkání s poslanci a senátory zvolenými za Jihomoravský kraj. Následovat bude návštěva společnosti Trade FIDES a cesta do Moravského Krumlova, kde proběhne také debata s představiteli města i s občany.

Druhý den návštěvy zavítá hlava státu do Strážnice a Bučovic, kde je vždy po přijetí na radnici také naplánováno setkání s občany. Součástí čtvrtečního programu je i setkání s význačnými podnikateli Jihomoravského kraje.

Během pátečního programu prezident Zeman navštíví společnost ZETOR TRACTORS a.s., následovat bude zastávka ve městě Letovice. Třídenní návštěva na jižní Moravě bude zakončena závěrečnou společnou tiskovou konferencí prezidenta republiky a hejtmana Jihomoravského kraje se začátkem v 15:30 v hotelu Pod zámkem v Boskovicích.

Středa 29. 11. 2017
10:30 příjezd prezidentského páru ke Krajskému úřadu JMK
15:50 setkání s občany města Moravský Krumlov, před hotelem Rokiten

Čtvrtek 30. 11. 2017
13:20 setkání s občany města Strážnice, před kulturním domem
17:05 setkání s občany města Bučovice, na náměstí před radnicí

Pátek 1. 12. 2017
13:10 setkání s občany města Letovice, náměstí před radnicí
15:30 tisková konference prezidenta republiky a hejtmana Jihomoravského kraje, hotel Pod zámkem, Boskovice

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama