Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2017 7:33:48

Hnutí SPD má předsedy dvou významných sněmovních výborů!

Hnutí SPD má předsedy dvou významných sněmovních výborů!

Tento týden jsme v Poslanecké sněmovně pracovali na tom, aby poslanci SPD neseděli někde v koutě a následně se ve výborech volili předsedové.

Nejprve jsme si vybojovali nová místa v zasedacím pořádku podle poslaneckých klubů a to uprostřed jednacího sálu. Následně jsme na plénu potvrdili předsedy výborů, tak jak byli na výborech zvoleni, kdy SPD má předsedu bezpečnostního výboru (Radek Koten) a předsedu hospodářského výboru (Radim Fiala). Máme také prvního místopředsedu výboru, kterým byl již v úterý zvolen v mandátovém a imunitním výboru Radek Rozvoral. Místopředsedové všech ostatních výborů a předsedové stálých komisí se budou volit příští a následující týden.

Všechny tyto sněmovní funkce ustavujeme podle poměrného zastoupení politických stran ve Sněmovně a to i přes to, že se to některým politickým stranám (KDU-ČSL, ODS, TOP 09, Starostové a nezávislí) moc nezamlouvá.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama