Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2017 7:12:53

Bezpečí občanů musí být vždy na prvním místě!

Bezpečí občanů musí být vždy na prvním místě!

Hlavní úlohou všech demokratických politiků musí být obrana státu, bezpečí občanů a vytváření co možná nejlepších podmínek pro ekonomický růst celé společnosti.

Tyto tři základní otázky jsou mezi sebou nezvratně propojeny, jelikož bez ekonomického růstu není možné zodpovědně financovat bezpečnostní složky státu, na které je třeba vynakládat takové množství finančních prostředků, jenž bude důstojně plnit jeho potřebu.

Pro mě osobně, jako i pro celé hnutí SPD je bezpečí občanů na prvním místě a proto jsme v Poslanecké sněmovně od začátku bojovali a vyjednávali za to, abychom na tuto důležitou otázku měli co možná nevětší vliv. Silný mandát od voličů ve formě 22 poslanců a trpělivost ve vyjednávání našeho týmu byly nejdůležitějšími aspekty k tomu, že se nám nakonec i přes veškeré obstrukce politické konkurence a takzvaných nezávislých médií podařilo zvolit do čela sněmovního bezpečnostního výboru zástupce SPD.

Důstojné zastoupení má hnutí SPD i ve výboru pro obranu, kam jsme delegovali dva bývalé vojáky s velkými armádními zkušenostmi. Je tedy vidět, že se snažíme na důležité posty ohledně bezpečnosti občanů nominovat osoby, o kterých jsme přesvědčeni, že takové posláni po odborné i komunikační stránce zvládnou. Je to pro nás prioritní a velice důležité.

Všemi těmito bezpečnostními personáliemi jsme se viditelně přihlásili k vlastenecké odpovědnosti za vnitřní i vnější bezpečnost země a svých občanů tak, jak jsme to slibovali před volbami.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama