Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2017 19:24:56

Hnutí pro Prahu 11 práce nezajímá, zastupitelé si přišli jen pro stravenky

Hnutí pro Prahu 11 práce nezajímá, zastupitelé si přišli jen pro stravenky

Zastupitelé z Hnutí pro Prahu 11 (HPP) opět názorně předvedli, s jakou vervou plní předvolební sliby. Na to, že veškerou svou energii využívají místo konstruktivního jednání k obstrukcím, už jsem si zvykl.

 Dnes už mě nepřekvapí, když "z principu" blokují i záměry, se kterými ještě před vstupem do opozice souhlasili, ani nekonečná procedurální hlasování, kterými jednání Zastupitelstva protahují do pozdních večerních hodin.
S trochou nadsázky se dá totiž říct, že takové praktiky z jejich strany znamenaly aspoň nějakou aktivitu. Taktika, kterou však HPP zvolilo na 33. zasedání Zastupitelstva naší městské části, vyrazila dech i těm nejotrlejším. Přestože bylo na program zasedání zařazeno hned několik bodů navržených místopředsedou hnutí Ing. Ladislavem Kosem, právě hlasy jeho oveček nakonec program schválen nebyl. Zasedání tak skončilo kolem poledne, právě včas, aby se zastupitelé z HPP mohli jít naobědvat za přidělené stravenky a odpoledne už jen odpočívat. Co na tom, že Zastupitelstvo bude muset být kvůli jejich lenosti svoláno znovu a Praha 11 tak přijde o desítky tisíc korun, aby pokryla související náklady...              
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama