Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2017 7:27:31

Podpořili jsme návrh na zřízení vyšetřovací komise ke kauze OKD!

Podpořili jsme návrh na zřízení vyšetřovací komise ke kauze OKD!

Také jsme tento týden začali ve Sněmovně projednávat zákon o státním rozpočtu na rok 2018.

Svým hlasováním poslanci SPD zákon o státním rozpočtu podpořili do druhého čtení a to i přes to, že se nám nelíbí schodek ve výši 50 miliard korun, ale nechceme, aby se naše země dostala do rozpočtového provizoria. Naši poslanci budou v jednotlivých výborech PS PČR připomínkovat jednotlivé kapitoly tohoto návrhu a to v souladu s programovými prioritami SPD. Po vypořádání našich připomínek ve výborech se poslanecký klub SPD rozhodne, jestli navrhovaný vládní rozpočet s úpravami na rok 2018 ve třetím čtení podpoří anebo nikoliv.

Dále jsme podpořili svými podpisy návrh na zřízení vyšetřovací komise ke kauze OKD, ve které by měla mít každá politická strana zastoupená v Poslanecké sněmovně jednoho zástupce. Privatizace OKD byla jedna velké lumpárna a musí za ní nést odpovědnost politici, kteří jí podepsali.

V úterý měl předseda hnutí SPD Tomio Okamura, jako místopředseda Poslanecké sněmovny premiéru při řízení schůze Sněmovny a svého úkolu se zhostil na jedničku. Ve středu a ve čtvrtek pak probíhaly schůze ve sněmovních výborech.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama