MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2017 19:11:00

Nic o nás bez nás

Nic o nás bez nás

Informace na facebookovém profilu o 4. zasedání Evropského parlamentu osob s postižením

 “Nic o nás bez nás” je heslo Evropského fóra osob s postižením. V hlavní zasedací místnosti Evropského parlamentu jednali delegáti a delegátky 4. zasedání Evropského parlamentu osob s postižením o aktuálních tématech, která se jich týkají.

Závěrečné části plenárního zasedání předsedala i Olga Sehnalová. „Nesmíme zapomínat na 800 milionů lidí s postižením, kteří žijí v rozvojových zemích, kde bohužel často zůstávají neviditelní a většinová společnost je vědomě vytlačuje na okraj,“ připomněla.

Zasedání se účastnili zástupci lidí s postižením ze třiceti evropských zemí. Na pozvání Olgy Sehnalové, která předsedá Meziskupině pro práva osob s postižením Evropského parlamentu, přijela do Bruselu i patnáctičlenná česká delegace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama