ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2017 20:07:00

Lávka na železničním mostě na Výtoni bude uzavřena

Lávka na železničním mostě na Výtoni bude uzavřena

Od 15. prosince 2017 do odvolání budou uzavřeny pěší lávky na železničním mostě na Výtoni. Důvodem je jejich havarijní stav. Oprava je připravována na rok 2018.

 "Jedná se o plánovanou celkovou rekonstrukci. Dílčí opravou se pěší lávky na železničním mostě podařilo udržet v provozu v sezóně, kdy jsou velmi vytížené chodci a cyklisty, nyní už je ale uzavření nezbytné. Pokračujeme tak ve vyrovnávání dluhu z minulosti, kdy byl bohužel stav pražské dopravní infrastruktury včetně mostů zanedbán," uvedl náměstek pražské primátorky Petr Dolínek.

Po dobu uzavření lávek bude zajištěn provoz přívozu, který bude obsluhovat trasu Císařská louka – Kotevní – Výtoň (ZDE). Přívoz bude fungovat ve všedních dnech od 7:00 do 19:00 hodin v intervalu 20 minut. Výjimku tvoří ranní a odpolední špičky, kdy je interval stanoven po 10 minutách. O víkendech bude k dispozici od 8:00 do 19:00 hodin. Přívoz bude bezbariérový a s možností přepravy jízdního kola. Bude zde platit standartní jízdné dle tarifu PID. Další variantou je pak využití sousedního Palackého mostu vzdáleného cca 650 metrů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama