ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2017 22:21:00

Tak se ukažte, pane premiére

Tak se ukažte, pane premiére

Předsednictvo Svobodných napsalo otevřený dopis novému předsedovi české vlády bez podpory Andreji Babišovi

 Vážený pane premiére Babiši,

dnes byla jmenována vaše vláda a Svobodní jsou na její kroky velmi zvědaví. Dlouhé roky jste říkal, že je vše špatně a že vy byste to uměl dělat jinak a lépe. Dosud jste tvrdil, že lépe to moc nejde, protože "Sobotka a Kalúsek a kampaň".

Ode dneška máte jedinečnou příležitost a my říkáme, tak se ukažte.

Sestavil jste si vládu čistě podle sebe, takže vás nebude brzdit žádný koaliční partner.

Sestavil jste si vládu bez dohodnuté podpory ve Sněmovně, říkáte jí vláda odborníků. Podle Svobodných je tedy i bez jasného politického směrování, což jste si vždy přál. Sestavil jste vládu, se kterou konečně můžete stát řídit jako firmu.

Tak nás přesvědčte, že s takovou vládou bez důvěry chcete konat v zájmu obyvatel této země, pro větší svobodu a menší státní dohled nad životy lidí. Dosud jste prokazoval jako vicepremiér a ministr financí opak a prospěch z vaší politiky měly vaše firmy.

Svobodní budou postupně zveřejňovat kroky, které by od jednotlivých členů vlády čekali a které by byly ku prospěchu země. Zda se jich skutečně dočkáme my i veřejnost, je na vás, pane Babiši.

Republikové předsednictvo Strany svobodných občanů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama