PaedDr. Ivo Strejček

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2011 15:14:00

Názory prezidenta republiky na akci Prague Pride považujeme za správné

Názory prezidenta republiky na akci Prague Pride považujeme za správné

Prohlášení členů regionální rady ODS Vysočina

1. My, členové regionální rady ODS Vysočina a zejména členové politické strany ODS, která obhajuje konzervativní hodnoty ve společnosti, považujeme za nutné vyjádřit politování nad skutečností, že primátor hl. města Praha doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc. – čelný člen ODS – převzal záštitu nad akcí "Prague Pride", jejíž smysl a cíle považujeme z hlediska principů, kterým věříme, za kontroverzní.

2. Vážíme si výjimečné hodnoty svobody slova a práva tuto svobodu obhajovat.

Považujeme za nemístné útoky některých českých médií a, bohužel, i části české politické scény na ty, kteří vyjadřují své názory na akci "Prague Pride" otevřeně.

Neznamená to, že s každým takovým názorem bezvýhradně souhlasíme, ale považujeme za principiální hájit právo každého na svobodné vyjádření a obhajobu svého názoru, aniž by byl okamžitě skandalizován a ostrakizován.

3. Názory prezidenta republiky Václava Klause vyjádřené v jeho "Prohlášení k dalšímu exemplárnímu útoku na svobodu slova" (www.klaus.cz) považujeme za správné a stejně pevně obhajujeme základní princip svobodné společnosti - právo na svobodu názoru a slova.

PaedDr. Ivo Strejček, člen výkonné rady, předseda regionálního sdružení, předseda oblastního sdružení a poslanec EP

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama