Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2018 22:08:00

Děti chodí do školky stejně jako před reformou

Děti chodí do školky stejně jako před reformou

Komentář na facebookovém profilu k zavedení povinné předškolní docházky.

Školky natiskly omluvenky a rodiče malých dětí vzali na vědomí, např. že "Po návratu dítěte do mateřské školy je nutná písemná omluvenka v omluvném listu s podpisem jednoho ze zákonných zástupců. Omluvný list je na jednotlivých třídách u třídních učitelek." Paráda. 
Tohle jsme přece chtěli, že? Výsledek?
Dětí chodí do školky stejně jako před reformou 97 %. Kvůli 3 %, která nechodila dříve a nechodí nyní, je otravován život 97 % rodin předškoláčků. Dítě opravdu není majetek státu. Dítě patří do své rodiny - a není nejmenší důvod, proč by naše "povinné" vzdělávání mělo být desetileté plošně pro všechny. Nesouhlasila jsem s tímto šílenstvím tehdy a nesouhlasím s ním teď. A ve Sněmovně proti povinnému roku v mateřince budu bojovat i nadále!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama