Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2018 9:36:00

Laciná, ne-li hloupá gesta

Laciná, ne-li hloupá gesta

Roky jsme byli svědky handrkovaní politiků, zda volit prezidenta přímou volbou či nikoli. Vyhrálo přání občanů.

 Někteří politici jsou tímto zřejmě zklamaní a rádi by vše vrátili do starých kolejí. Evidentně jim chybí zákulisní intriky při prezidentských volbách v minulých letech.

Miloš Zeman opět vyhrál a stal se prezidentem. Ptáte se proč? Možná proto, že mu lidé rozumí. Jeho popularita je stabilní. Návštěvy v krajích se někomu nemusí líbit, nikdo však nikoho nenutí prezidentovi tleskat. Každý dnes může vyjádřit svůj názor a nesouhlas, a toto se i děje.

Většina lidí však prezidenta ráda uvítá ve své obci či městě. Několik plzeňských radních zřejmě zaregistrovalo blížící se komunální volby a požadovalo zaplacení parkování vozů prezidentské kolony. Možná by se měli spíše starat o parkování pro občany Plzně než o vymýšlení, jak se zdarma zviditelnit na úkor prezidenta.

Ing. Markéta Kabourková
nezávislá kandidátka do Senátu za volební obvod č. 74 Karviná

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama