Ing. et Ing. Martin Šmída

Politika nové generace
  • Piráti
  • Olomoucký kraj
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2018 12:48:56

SPD cenzura padla na komentář, který sbíral lajky na jejich stránkách. tady je.

SPD cenzura padla na komentář, který sbíral lajky na jejich stránkách. tady je.

SPD ve svém volebním plátku bez důkazů obvinila Piráty, že jí ničí billboardy. bylo to tak průhledné a směšné, že se lidé ozvali na jejich facebookových stránkách a dožadovali se vysvětlení.

Jejich volební noviny plné gramatických a faktických chyb jsou terčem posměchu českého internetu už několik dní. Jejich obvinění, že za poničenými billboardy stojí organizovaná kampaň Pirátů, už přišla paranoidní i několika dalším facebookvým komentátorům. když padaly dotazy a názory na toto obvinění, byli uživatelé bez milosti banováni a blokováni. jeden koment byl i můj a překvapilo, jak rychle sbíral lajky, obzvlášť na FB stránce SPD. Možná i proto jsem byl zabanován velmi rychle i já.nicméně komentář stále mám, tak ho přikládám níže, neboť věřím, že až sem chapadla cenzury SPD již nedosahují.

"vas proste sere,ze skutečnou svobodu a přímou demokracii prosazuji Pirati daleko lip nez vy. Zatimco vase svoboda je banování a fake news, Pirati jsou doopravdy svobodomyslní. Zatimco vase prima demokracie je takrka neodvolatelny vudce Tomio a jeho strana podnikatelského typu, Pirati aplikují přímou demokracii rovnou na sobě. nepopulisticky,informovaně, elektronicky. proste ve vsem lepsi. pro vas jsou hodnoty "svobody a prime demokracie" jen false flag pro nástup extremistické populistické a na východ orientované totality. naštěstí probouzite v lidech vysmech. v jinych ale probouzite nenavist. ...se nedivte,ze se nekdy trocha te nenavisti obrati proti vam. kazdej sklizi,co zasel."
... a tak jsem se dostal do společnosti lidí sdružujících se kolem stránky "Tomio Okamura mi dal BAN". Může mě tedy jen utěšit, že zdaleka nejsem sám. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama