Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2018 16:06:00

Naše stanovisko je jasné

Naše stanovisko je jasné

Komentář na facebookovém profilu k možnostem řešení vládní krize

  Za nejlepší řešení považujeme výměnu premiéra a setrvání ve vládě. To ale Andrej Babiš odmítá a opozice žádné řešení nenabízí. Pokud by ale sehnala 105 hlasů pro rozpuštění Sněmovny, její návrh podpoříme, a lidé tak budou moci rozhodnout v předčasných volbách.

„Kdo tady plácá do vody, je opozice. Opozice vybízí vládu k demisi, ale nemá prostředky, jak toho dosáhnout. Snaží se toho dosáhnout jediným možným způsobem, že do toho zatáhne soc. demokraty. Víme, že když vláda padne, tak prezident znovu pověří sestavením vlády Andreje Babiše. Pokud by opozice chtěla tu situaci doopravdy vyřešit, tak přijde s návrhem na rozpuštění Sněmovny. A my říkáme, že pokud opozice sežene 105 hlasů, tak jí těch našich 15 přidáme (pro rozpuštění je nutných 120 hlasů),“ uvedl předseda ČSSD Jan Hamáček k vládní krizi vyvolané kauzou Andreje Babiše.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama