MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2011 20:55:28

Domšová: ANO2011 říkám ANO!

Domšová: ANO2011 říkám ANO!

Přiznám se, že jsem už nevěřila na změnu politiky.

  Přiznám se, že jsem už nevěřila ve změnu politiky, v návrat čestnosti a slušnosti, zodpovědnosti a odpovědnosti a hlavně zdravého rozumu. Chtěla jsem z politiky zmizet, protože mi vadí, že v politice jsou, podle mého mínění, stále více nekvalitní lidé schopní téměř všeho... Přála jsem si, aby se do politiky pustili lidé, kteří něco dokázali, je za nimi obrovský kus tvrdé práce a nejde jim prioritně o získání dalšího jmění či vlivu. Ale hned jsem si také odpovídala, že takoví lidé, schopní podnikatelé, kteří vědí, jak má fungovat prosperující firma a potažmo prosperující stát, nikdy do politiky nepůjdou, protože to prostě nemají zapotřebí. Proč by si nechali šťourat do svého soukromí či daňových přiznání, proč by měli nést "svou kůži na trh"? Jaká by měla být jejich motivace?


Z pesimistických myšlenek mne vytrhla až iniciativa ANO2011 Andreje Babiše. Jeho program je jednoduchý a jasný a já s ním souhlasím. Už jsem se zaregistrovala mezi jeho sympatizanty a vám to mohu jen doporučit (více na www.Ano2011.cz). Moc takových šancí něco změnit už asi nebude.


Pochopitelně vím, že teď nastane nechutná mediální masáž zaplacená politickými stranami, které budou v této iniciativě cítit konkurenci. Už to i začalo. Ale vezměte rozum do hrsti a přemýšlejte! Chcete skutečně, aby nám tu napříště všude a na všech úrovních vládla modrooranžová koalice s tichou podporou soudruhů? Já tedy ne! A co vy? Skutečně si myslíte, že se nedá nic změnit?


V. Domšová



Zdroj: http://www.domsova.eu/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama