Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2019 10:07:00

Gruzie se stává pro Čechy atraktivní turistickou destinací

Gruzie se stává pro Čechy atraktivní turistickou destinací

Komentář na facebookovém profilu k přijetí gruzínské delegace v Senátu

 Přijal jsem delegaci, složenou z členů Zahraničního výboru Parlamentu Gruzie. Při společném obědě jsme navázali na diskusi, kterou jsme vedli před několika týdny v Tbilisi, kde jsem byl s delegací Stálé komise pro rozvoj venkova Senátu Parlamentu ČR na oficiální návštěvě. Diskuse se týkala zejména možností rozvoje vzájemné spolupráce mezi našimi zeměmi na parlamentní úrovni, ale také možného zvýšení investičních aktivit českých subjektů v Gruzii.

Gruzie má dle mého názoru velký potenciál v oblasti zemědělství a následného zpracovávání zemědělských produktů, ale také se stává pro Čechy stále více atraktivní turistickou destinací, zejména v často vyhledávaných horských oblastech. Našim gruzínským kolegům jsme mimo jiné nabídli také možnost konzultací při jejich snaze o vstup do Evropské unie a NATO, což je dlouhodobým cílem gruzínské zahraniční politiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama