MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2011 16:20:00

Ministr zdravotnictví by měl zvážit své další setrvání ve funkci

Ministr zdravotnictví by měl zvážit své další setrvání ve funkci

Česko-německá horská nemocnice ve Vrchlabí se důrazně ohrazuje proti článku zveřejněném v dnešních Lidových novinách, který se týká uzavření porodnice ve Vrchlabí.

Lidové noviny by měly vysvětlit, zda tyto zveřejněné informace pochází z Ministerstva zdravotnictví. Pokud informace pocházejí z Ministerstva zdravotnicí, Česko-německá horská nemocnice ve Vrchlabí je připravena žalovat český stát o náhradu škody, která mohla vzniknout zveřejněním informace v Lidových novinách.

Ministr zdravotnictví by měl zvážit své další setrvání ve funkci, pokud se rozhodne zakázat soukromému zdravotnickému zařízení provozovat část své činnosti.

TOP 09 by měla vysvětlit, jak si představuje hájení zájmů podnikatelů.

ČLK by měla zvážit, zda chování ministra zdravotnictví, jako člena ČLK, není v rozporu se statutem ČLK.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama