doc. Ing. František Čuba, CSc.

František Čuba zemřel 28.6.2019 ve věku 83 let
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2015 16:02:00

Pojďme ocenit naše ženy. Zaslouží si to!

Pojďme ocenit naše ženy. Zaslouží si to!

Máte ve svém okolí nějakou výjimečnou ženu, kterou byste rádi ocenili? Znáte někoho, kdo se ve svém volném čase obětuje pro druhé a zvládá své aktivity skloubit s péčí o rodinu? Málo se podle vás o těchto nevšedních ženách veřejně mluví? Změňte to!

 V plném proudu je 6. ročník celonárodní soutěže Žena regionu. Ta je určena všem ženám, které dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají ostatním a ještě při tom zvládají péči o rodinu.

Již podruhé převzal záštitu nad soutěží Senát Parlamentu České republiky. A jeho zástupce za Zlínský kraj František Čuba je přesvědčen, že právě ženy ze Zlínského kraje jsou ty nej: „Soutěž Žena regionu podporuji. Jde o veřejně prospěšný projekt,  který má za cíl ocenit úsilí výjimečných žen a zviditelnit jejich práci, což je velmi chvályhodné. Zlínský kraj má nespočet mimořádných žen, které se často obětují pro ostatní a zasloužily by veřejné uznání.“

„Pojďme společně ocenit výjimečné ženy, které mnohdy nejen pracovní, ale i volný čas obětují pro ostatní, dokážou svým aktivním přístupem k životu motivovat ostatní a obohacovat jejich životy.“

O titul Žena regionu se mohou ucházet ženy v kategoriích: podnikání, politika a veřejná správa, vzdělávání, věda a výzkum, zdravotnictví a charitativní činnost, umění, kultura a sport. Nominace je možné zaslat do úterý 3. února 2015. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama