doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2013 10:03:18 - LadaJo

Víte, že prý poslanec ODS se cítí bohem potrestaný, že musí sedět vedle Vás ve sněmovně?

Pane Grebeníčku, víte, že poslanec ODS Holeček se cítí bohem potrestaný, že musí vedle Vás sedět ve sněmovně? A prý Vás považuje za ikonu zvěrstva. Řekl Vám to do očí? A co jste mu na řekl Vy? Nikde jsem se to nedočetla.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2013 10:52:48 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
Vedle mne nesedí v jednacím sále Poslanecké sněmovny ten, na koho se ptáte. Zleva je to kolega Grospič a z druhé strany poslanec Gazdík. Přede mnou pak je Jiří Dolejš. Nejspíše se mi ten, na koho se ptáte, nepředstavil, a proto jsem si jej nestačil všimnout. Zřejmě nesedí vedle mne, jak tvrdí, ale sedí mi v zádech a do očí se mi zatím zřejmě nepodíval. Pokud ale skutečně řekl to, na co se ptáte, tak je to podle mého názoru neobyčejně hloupé a nesvědčilo by to zrovna o myšlenkové hloubce a úrovni dotyčného. Někdy to tak bývá, že nastupující nováčci chtějí na sebe upozornit média a trochu si přidat na důležitosti. Způsobem, který popisujete, to ale dělají obvykle figurky. Tím nechci říci, že dotyčný nedozraje k něčemu kultivovanějšímu a věcnějšímu. To, na co se ptáte, se stává, bývá to úsměvné a není třeba tomu přikládat větší důležitost. Mám zkušenost, že s odstupem času se leckterý pravicový radikál dychtící po levné popularitě dostane v běžné práci ve sněmovně do serióznější polohy. Nepřikládám tedy invektivám poslaneckého kolegy za mými zády větší význam.