ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2015 11:47:44

Oslavte Svátek práce zlatavým mokem, přijďte na IV. středočeské Pivní slavnosti

Oslavte Svátek práce zlatavým mokem, přijďte na IV. středočeské Pivní slavnosti

Hejtman Středočeského kraje Miloš Petera zve všechny milovníky zlatavého moku, dobrého jídla a hlavně dobré zábavy, aby přišli 1. května oslavit Svátek práce nebo čas lásky na Pivní slavnosti na Letiště Velká Dobrá u Kladna.

Pro nadcházející čtvrtý ročník Pivních slavností připravil Středočeský kraj bohatý zábavný program plný hudby i soutěží o zajímavé ceny. Přijďte s celou rodinou a nebudete litovat.

Dvě desítky pivovarů budou na slavnostech nabízet k ochutnání celkem 80 druhů piva. K zakousnutí tu budou tradiční české pochoutky od nejrůznějších grilovaných masíček po klobásky vyrobené podle staročeských receptur. Slavnost, na které si na různých atrakcích přijdou na své i ty nejmenší děti, začne v 11 hodin a skončí společným sledováním hokejového utkání Česko – Švédsko na velkoplošné obrazovce od 20:15 hodin. Vstup na Pivní slavnosti je zdarma a pro návštěvníky je zdarma zajištěna i kyvadlová doprava na několika trasách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama