JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2016 8:54:19 - HDMI 333

Můj názor

Paní Klárko ve všem co jste pronesla ohledně mého názoru řízené invaze mužů bez nároku statusu uprchlíku máte ve všem pravdu a nic než pravdu jenže je mi trapně jak vám všichni píšeme že Vám fandíme jste statečná a pochlebujem Vám a neděláme prakticky jako národ nic a přitom Vy jako žena se nacházíte v nebezpečí a v samém středu hladových predátorů a lidmi co ztratili soudnost ba dokonce i zdravý rozum jak budeme nečině přihlížet a spoléhat ono se to nějak vyřeší samo tak Český národ se vrátí zpátky do jeskyní nebo prvotně pospolné společnosti děkují Vám (je to můj osobní názor na realitu dneška kde chybí mnoho chápajících lidí jaké nebezpečí nám ale opravdu hrozí totalita jakou historie nepamatuje i vše se může vyhrotit v Evropskou genocidu nedej Bože i 3 světovou válku)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.06.2016 9:30:06 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Nu, k tomu není moc co dodat. Snad jen, že se nebojím, ani smrti.Pokud by se mi cokoliv stalo, byť jen v rámci nějaké nehody se mi zkřivil jen nehet na malíčku, bude to důkaz, že vše, co jsme řekla o muslimech, je pravda. Ale jak píšete, hrozí daleko větší nebezpečí, než je moje smrt - a tím momentálně největším je muslimská řízená invaze.klára