Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2016 16:01:17 - Franta Chomat

Dekuji za odpoved,

ale neopijejte me rohlikem. O to uz se snazil pred dvema roky pan Gabal. A ten je opravdu zataty. Pokud je Dombas a Krym veci Ukrajiny a Ruska, proc se do doho vmesujete? Rozsirovani NATO a Krym spolu nesouviseji?Jiste ze souviseji, a vy to velmi dobre vite. V Iraku a Syrii (a kde je Libye?) doslo k tragickym chybam, spravneji k valecnym zlocinum. Kdo je podle vas za to zodpovedny (a nepiste, prosim, Saddam, Kaddafi a Asad) a jak byl potrestan? A take proc vuci agresorum nevyhlasilo mezinarodni spolecenstvi sankce?
Predem dekuji za vyjasneni evropske zahranicni politiky (nezavisle) a preji pekny zbytek vikendu. Chomat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2016 8:44:30 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, já se do věcí Ukrajiny a Ruska nevměšuji, ani k tomu jako europoslanec nemám pravomoci. Pouze komentuji aktuální situaci, což snad mohou všichni včetně mě a samozřejmě i Vás. :-) Jinak pokud by rozšiřování ve střední a východní Evropě NATO přímo souviselo s chováním Ruska na Ukrajině, Rusko by zaútočilo mnohem dříve. Souvislost v tom opravdu nevidím.
 Ano, je naprosto jasné, že jako mylné se na Blízkém východě ukázaly i kroky západních velmoci, ale narozdíl od lidí jako Saddám Husajn či Bašár Asad nezasahovaly s úmyslem provádět genocidu místního obyvatelstva, jako tomu bylo u zmíněných samovládců. 
S pozdravem 
Tomáš Zdechovský