Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2016 13:09:24 - Alena Klečková

TTIP v otáz.Václava Moravce

Zdravím paní poslankyně,sledovala jsem Vás v pořadu OVM.Promiňte,ale připadáte mi moc "slušná"nebo "měkká".Myslím si,že občanům EU a zvlášť ČR by se mělo natvrdo říci jak je to v Americe hlavně s potravinami a zacházení se zvířaty.Malý,ale pravdivý příklad: Dojené krávy na jedné farmě mají všechny uřezané ocasy,nemohou s nimi mávat a odhánět mouchy,na dojírně to také vadí.Tak farmář ocasy uřeže,protože jsou to Moje krávy a já si s nimi mohu dělat co chci! Dojené stádo,které produkuje mléko pro lidskou výživu,se ošetřuje hormony,kráva po otelení dojí 3roky a potom se nechá zabít a maso se zkonzumuje.Vůbec nemají normy na tkzv.čistotu mléka,somatické buňky v mléce atd.To tady nikde ze sdělovacích prostředků neslyšíme.Kdo lidem řekne pravdu,jak se vyrábí potraviny v Americe?To nějaké GMO,to je slabá káva. Přeju dobrý den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2016 19:08:49 - Ing. Kateřina Konečná
 Dobrý den, TTIP otevírá neuvěřitelné množství kontroverzních otázek. Děkuji za upozornění na další. GMO však pro na lehkou váhu brát opravdu nemohu. 
Hezký den, Katka Konečná